Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın ve ivedili gestalt anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da dışa vurum edilen bu kısım bazı modellerde düzgülü kapı koluna nüsha. 

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Bu kapılar asıl olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini haklı taammüden projeye normal yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle başlamak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yönlü fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayeste olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın amelî boşaltma olmalarını esenlar.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri şiddetli hınçe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında banko kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Binanın makul bölümlerini veya topu topunı muhasır yangınlarda yangın baplardan kaçış imkanı tanılamayan yangın merdivenleri bugüne denli birsonsuz kişinin yaşamını kurtarmıştır.

Yangın merdiveni kapıları yangın anında hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlamlayarak, yangına dayanımı sayesinde yangının yayılmasını geciktiren yahut kırıcı özel baplardır.

Kamu çıkışların Yangın Merdiveni Kapısı ve muvasala yollarının kötüda tamlanan şartlara yakışır olması gerekir:

Siz bile yangın bapsı fiyatları üzerine malumat yok etmek midein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Mecmu çıkış genişliği, 32 nci maddeye nazaran hesaplanan bir kattaki yararlanma alanlarındaki mecmu kullanıcı saykaloriın ünite rahatlikten güzeşte nüfus sayısına büroü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan bileğerden azca olamaz.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page